Anmeldelse af Den økologiske pølsevogn.

En lidt blæsende lørdag besluttede min mand, min datter og jeg at vi skulle prøve den økologiske pølsevogn inde ved Rundetårn. Jeg har læst at deres pølser er glutenfri og man kan få rodfrugtmos i stedet for brød til. Deres dressing og andet tilbehør er hjemmelavet fra bunden.

Jeg har aldrig været glad for pølsevogne, men synes dog denne skulle have et forsøg.

Min datter klatrede op på den lille trappestige der stod ved vognen og vi bestilte. Hun skulle have en fransk hotdog men var dog lidt for bekymret for dresingen og synes den var temmelig tør.

Min mand bestilte hotdog med det hele. 2 med det samme. Han spiste dem med største velbehag men klagede lidt over brødet var for groft og tørt.

Jeg spiste en glutenfri pølse med rodfrugtmos. Pølsen smagte okay godt og mosen smagte meget kraftigt af knoldselleri på en lidt kedelig måde.

Jeg fik øje på en lille madbod ikke langt derfra der solgte økologisk græskarsuppe med persille og bacon, og jeg blev noget fristet. Tænkte ved mig selv at det var okay at tro man skulle spise en masse pøler og det endte med græskarsuppe når det nu føltes så meget mere tiltalende. Min datter spiste pølsen fra den franske hotdog og fyldte hullet i brødet med græskarsuppe og pludselig var det et stort hit.

Der spillede et meget muntert Balkan orkester ved siden af hvor vi hængte ud. 5 ældre mænd og vi kunne næsten ikke lade værd med at danse.

Så man kan vel godt sige at balkanmusik og græskarsuppe gav økopølsevognen en hjælpende hånd til at give os en god oplevelse. Jeg kunne på mange måder godt have nøjedes med græskarsuppen, og min datter og min mand ville nok til hver en tid fortrække en almindelig pølsevogn. For det smager som det skal, og ikke alt for sundt.