Madproblemer

Mad 

Hvordan har din krop det?
Trænger du til at tabe dig?
Har du et svært forhold til mad?
Spiser du tit for meget?
Er du overspiser?
Har du en spiseforstyrrelse?
Er du træt, deprimeret eller ugidelig?
Har du mave problemer, Iritabel tyktarm eller tyktarmsbetændelse?
Har du autisme eller ADHD?
Er du PMS og har mange menstruationssmerter?
Har du migræne eller hovedpine?
Har du bumser, urenhed og bylder?

Jeg kan hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

 

Overspisning

Jeg arbejder både med dig der har en alvorlig spiseforstyrelse og med dig der stadigvæk er normalvægtig men kæmper med maden og balancen mellem kontrol og ikke kontrol. Måske er den kvinde du ser i spejlet ikke den kvinde du føler dig som?

For de fleste kvinder der overspiser ligger der en masse psykiske mønstre bag overspisningen. Jeg ved meget både om psyken og om mad. Vi vil igennem samtale, øvelser og forskellige opgaver lade dig vende tilbage til et sundt forhold til mad. Vi vil arbejde med dine valg her i livet, selvbillede, selvværd og grænser. Derudover vil jeg hjælpe dig til at finde ud af hvilken mad du egentlig kan li og har godt af at spise.

I dit nye forhold til mad, vil mad fylde lidt mindre og din krop vil måske også fylde mindre hvorimod din indre ro og glæde vil fylde mere.

Autisme

Har du et barn med autisme? Er mad blevet et problem?
Det første jeg gør når jeg arbejder med børn med autisme (og andre særlige behov) er at finde ud af hvad det er barnet har brug for. Hvilke kostændringer barnet ville have gavn af, ud fra de symptomer, skavanker, sygdomme og diagnoser barnet har.

Jeg kan hjælpe med at finde ud af hvad dit barn skal spise så han/hun bliver den bedste udgave af sig selv. Vi snakker om familiens motivation og overskud. Derefter kan vi tale om hvordan vi kan foretage denne ændring så ingen i familien hverken bliver stressede, overbebyrdede eller bange. Vi laver sammen en realistisk plan for hvordan det pædagogisk og praktisk kan lade sig gøre. Vi finder sammen den bedste løsning for jer.

For nogle børn fremgår det at det ville være godt at følge en glutenfri og mælkefri diæt, for andre vil en sukkerfridiæt være med til at hjælpe dem til meget mere ro i deres liv, for andre igen kan det være langt vigtigere at fokusere på at barnet får masser af vitaminer og mineraler igennem lødig næring. Nogle børn skal have hjælp til at turde prøve nye ting da de pga. sanseforstyrrelser eller andet har svært ved at spise og måske især nye ting.

Jeg kan ikke love jer helbredelse af autisme eller lignede, men jeg kan love at dit barn får de bedste muligheder for at takle hans handikap, når han spiser den kost der er lige netop bedst for ham. Alt efter hvor gammelt dit barn er og hvor godt hun/han fungerer kan du vælge at tage ham eller hende med eller komme alene.

Udover min 3 ½ årige diætist uddannelse og BA-opgave om Autisme og mad og anden stor opgave om mad og ADHD, har jeg 8 års privat erfaring med min søn som har meget store vanskeligheder omkring mad. Desuden har jeg været på kursus i autismepædagogik og har stor erfaring med kostvejledning til familier med børn med specielle vanskeligheder. Desuden har jeg i en lang periode arbejdet med mennesker med spiseforstyrrelser.