Kvinder der overspiser. –Kom som du er, og gå hjem som dig selv!

Mange helt almindelige kvinder har problemer med overspisning. Det er et spørgsmål om balancen mellem kontrol og ikke kontrol. At komme til at spise meget mere end du egentlig har behov for. At spise lige til du får det skidt. Hvorfor gør jeg det, spørger du måske dig selv.

Alle der overspiser har en god grund til det! Grunden er ikke mad men noget psykisk. Vi behandler som regel vores indre barn ligesom vores forældre gjorde da vi var små.

Din krop er ikke et lille barn man bare skal gi en masse at spise for at få den til at holde kæft!!!

Din krop vil lyttes til.

Din krop vil behandles ordentligt.

Måske er du overvægtig, måske er du normal vægtig, måske spiser du i smug? Måske har du det ikke godt med din krop? Måske føler du dig fanget i din egen krop og dine vaner og mønstre? Måske spiser du alt for meget? Måske ved du ikke hvad du skal gøre?

Jeg arbejder med hver enkelt kvinde ud fra deres liv, uden løftede pegefingre, regler eller forbud, men ud fra et behov for at vælge et andet liv.

Gennem samtale og øvelser omkring madvaner, selvbillede og selvværd opbygges et nyt grundlag for at spise med bevidsthed og mere autentisk.

Min terapeutiske baggrund giver mig mulighed for at gå et lille spadestik dybere og heale grunden til du spiser som du gør. Jeg kan være sammen med dig med din sorg, vrede, tomhed eller ensomhed eller hvad det nu er der gør du spiser mere end du behøver.

Jeg arbejder fænomenologisk med mine klienter. Jeg arbejder med forandringer ud fra forandringens paradoks. Nemlig at når vi står ved hvordan tingene er så kan vi ændre os. En bladning mellem kostvejledning, gestalt terapi og nærværstræning.