Kokostoppe 
200 g mandler

200 g dadler

hakkes helt fint i en hakker

tilsættes 200 g kokosmel (tjek der ikke er sukker i)

og 3 æg.

Blandes sammen og formes som små toppe.

Bages på 180 g i forvarmet ovn til de er gyldne.

Pynt evt med mørk chokolade enten på top eller bund.

Chokoladekage med bønner

Opskriften giver 10-14 muffins

200 g kogte sorte bønner,

100 g blødt smør

100 g rørsukker

100 g smeltet, mørkchokolade

korn af ½ stang vanilje

1 nip salt

½ dl kakao

1 tsk. bagepulver

½ tsk. natron

5 æg

Blend bønnerne i en foodprocessor, kom smør og sukker i foodprocessoren og blend til massen er glat og samlet. Kom smeltet chokolade i og blend igen. Kom vanilje og sukker i og bland kakao, bagepulver og natron sammen. Blend æggen i et ad gangen. Fyld kagemassen i 12-14 muffinforme og bag dem ved 185 grader i 25-35 minutter, eller til de er gennembagte.