Kokostoppe
200 g mandler
200 g dadler
hakkes helt fint i en hakker
tilsættes 200 g kokosmel (tjek der ikke er sukker i)
og 3 æg.
Blandes sammen og formes som små toppe.
Bages på 180 g i forvarmet ovn til de er gyldne.
Pynt evt med mørk chokolade enten på top eller bund.
Chokoladekage med bønner
Opskriften giver 10-14 muffins
200 g kogte sorte bønner,
100 g blødt smør
100 g rørsukker
100 g smeltet, mørkchokolade
korn af ½ stang vanilje
1 nip salt
½ dl kakao
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
5 æg
Blend bønnerne i en foodprocessor, kom smør og sukker i foodprocessoren og blend til massen er glat og samlet. Kom smeltet chokolade i og blend igen. Kom vanilje og sukker i og bland kakao, bagepulver og natron sammen. Blend æggen i et ad gangen. Fyld kagemassen i 12-14 muffinforme og bag dem ved 185 grader i 25-35 minutter, eller til de er gennembagte.